Αρχική | Αρθρογραφία | Θέματα
  Νέα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας αποκτά η ΕΛ.ΑΣ.
  Τεύχος: 12, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007

  Από τα δορυφορικά ΄΄βαλιτσάκια΄΄ και τους σαρωτές πινακίδων, μέχρι το νέο ηλεκτρονικό στρατηγείο και το σύστημα police on line, συντίθεται το νέο υπερσύγχρονο ΄΄οπλοστάσιο΄΄ της ΕΛ.ΑΣ. στη μάχη κατά της εγκληματικότητας, αλλά και στη βελτίωση της διαχείρισης κρίσεων. 

  Δορυφορικοί καταγραφείς συμβάντων, που θα ρίχνονται σε τόπους κρίσεων με αλεξίπτωτα. Δημιουργία ειδικού ηλεκτρονικού στρατηγείου με έδρα τον 6ο όροφο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, το οποίο θα διασυνδέεται με όλες τις αστυνομικές - και όχι μόνο - υπηρεσίες. Ηλεκτρονικοί σαρωτές πινακίδων οχημάτων, που θα  εντοπίζουν κλεμμένα οχήματα ή ορισμένα που ετοιμάζονται να χρησιμοποιηθούν για τρομοκρατικές επιθέσεις. Δημιουργία πανελλαδικού δικτύου φωνής δεδομένων και συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, σύμφωνα με το σύστημα ΄΄Police on Line΄΄.  Ειδικά λογισμικά ανάλυσης πληροφοριών, που θα ενταχθούν στο σύστημα  επικοινωνιών της ΕΛ.ΑΣ. Αυτές είναι ορισμένες από τις νέες τεχνολογίες που θα χρησιμοποιεί η ΕΛ.ΑΣ., αλλά και όλες οι υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διαχείριση κρίσεων για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.
  Το ΄΄Security Manager΄΄ αποκαλύπτει τα νέα βήματα των δυνάμεων ασφαλείας προς το μέλλον και τα σύγχρονα συστήματα που αποκτώνται, με πλήρη διακριτικότητα.

  ... περισσότερα στο περιοδικό Security Manager

  Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στα άρθρα του περιοδικού SECURITY MANAGER
  πρέπει να συνδεθείτε ώς Συνδρομητής στον τομέα Ελεύθερης Πρόσβασης.
  Σχετική Αρθρογραφία Θέματα
  Δημοφιλέστερα Άρθρα Θέματα