Αρχική | Αρθρογραφία | Θέματα
  SWITZERLOCK: Απαραβίαστα Χρηματοκιβώτια με ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος
  Τεύχος: 46, ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

  Η SWITZERLOCK είναι μια Ελβετική εταιρία που εδρεύει στη Λοζάνη έχοντας αναπτύξει έντονη δραστηριοποίηση στις αγορές όλης της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική. Η εταιρία σχεδιάζει, κατασκευάζει και προμηθεύει τα επώνυμα ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια SWITZERLOCK, που διακρίνονται για μια σειρά δυναμικών χαρακτηριστικών που ενισχύουν το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν.
  Στην γκάμα των χρηματοκιβωτίων της εταιρίας κυρίαρχη θέση έχουν τα μοντέλα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για σπίτια και ξενοδοχεία και παρουσιάζουν μια σειρά από πλεονεκτήματα.
  Καταρχήν, για μεγαλύτερη αντίσταση απέναντι στις απόπειρες διάρρηξης όλα τα χρηματοκιβώτια SWITZERLOCK είναι κατασκευασμένα από ατσάλι πάχους 10 χιλιοστών και στις 6 πλευρές τους.
  Έρευνες αναδεικνύουν ότι το 15% των χρηματοκιβωτίων παραβιάζονται με την χρήση μοχλού στο διάκενο της πόρτας. Για να αποφευχθεί η συγκεκριμένη παραβίαση στα χρηματοκιβώτια SWITZERLOCK το διάκενο γύρω από την πόρτα είναι ελάχιστο χάρη στην κοπή της πόρτας με λέιζερ.
  Τα χρηματοκιβώτια που κατασκευάζει η εταιρία έχουν σχεδιαστεί με εσωτερικούς μεντεσέδες που επιτρέπουν την πόρτα να ανοίξει κατά 90 μοίρες, αντί εξωτερικών μεντεσέδων για να αποφευχθεί με αυτό τον τρόπο η πιθανότητα να κοπούν.
  Επίσης, πάντα σύμφωνα με στατιστικές το 25% των χρηματοκιβωτίων που παραβιάζονται ανοίγουν με το κλειδί τους ή με αντικλείδι. Για να αποφευχθεί αυτή η παραβίαση τα χρηματοκιβώτια SWITZERLOCK έχουν σχεδιαστεί με ψηφιακό πληκτρολόγιο τοποθέτησης κωδικού με συνδυασμό 6 αριθμητικών ψηφιών ( 1 εκατομμύριο συνδυασμοί κωδικών). Η συγκεκριμένη λειτουργία ανοίγματος με κωδικό, αντί κλειδώματος με κλειδί αποτρέπουν το κίνδυνο παραβίασης στην περίπτωση που το κλειδί χαθεί ή κλαπεί ή κάποιος κάνει αντικλείδι. Υπάρχει επίσης και μέριμνα για αυτόματο κλείδωμα μετά από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες πληκτρολόγησης κωδικών.
  Διαθέτουν οθόνη LED και τροφοδοτούνται από μπαταρίες ενώ υπάρχει και μνήμη ώστε ακόμα και αν οι μπαταρίες αδειάσουν ο κωδικός να παραμένει αποθηκευμένος όπως επίσης και 1 εξωτερική πηγή ενέργειας αν οι μπαταρίες αποφορτιστούν. Κάθε χρηματοκιβώτιο μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή το πάτωμα.

  Switzerlock Hellas
  Απ.Λουκά 17,
  Γιαννιτσά
  www.switzerlock.gr
  info@switzerlock.gr
  τηλ.:8003003110

  Αρχή Σελίδας

  Σχετική Αρθρογραφία Θέματα
  Δημοφιλέστερα Άρθρα Θέματα