Η Dahua συμβάλει στην ασφάλεια των λιμένων με έξυπνες λύσεις
  Τελευταία Ενημέρωση: 12-05-2017, 15:40:01

  Με την ενίσχυση της παγκοσμιοποίησης, ο ρόλος των λιμένων έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να αυξηθούν σημαντικά οι απαιτήσεις διαχείρισης της ασφάλειας. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την ασφάλεια στα λιμάνια είναι φυσικά η τεράστια έκταση τους και τα πάρα πολλά σημεία πρόσβασης, αλλά και νέες προκλήσεις όπως η λαθρομετανάστευση και το οργανωμένο έγκλημα.

   

   

   

   

   

  Η ασφάλεια των λιμένων απαιτεί σύγχρονες τεχνολογίες με ενοποιημένη λογική διαχείρισης, τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου και επιτήρησης στο σκοτάδι, έξυπνη ανάλυση εικόνας και λειτουργίες με συσκευές ηχητικής προειδοποίησης. Η Dahua, ως ένας ολοκληρωμένος πάροχος έξυπνων λύσεων ασφάλειας, έχει αναπτύξει μια σειρά καινοτόμων προτάσεων με στόχο την ενίσχυση της προστασίας των λιμένων που καλύπτουν όλες τις παραπάνω απαιτήσεις, μεταξύ των οποίων κάμερες υψηλής αντοχής για ακραίες συνθήκες, θερμικές κάμερες, σύστημα αναγνώρισης προσώπου, και λογισμικό κεντρικής διαχείρισης.

  Χρησιμοποιώντας τεχνολογία βίντεο επιτήρησης υψηλής ευκρίνειας και ευφυΐας και σε συνδυασμό με αποτελεσματικά προϊόντα και συστήματα, η Dahua Technology παρέχει σε παγκόσμιες λιμενικές μονάδες υψηλό επίπεδο ασφάλειας, λειτουργικότητα και κεντρική διαχείριση καλύπτοντας κάθε πιθανή απαίτηση. 

  Σχετικά Νέα
  Δημοφιλέστερα Νέα
  Σχετικοί σύνδεσμοι