Sensor Security

Διεύθυνση:
80o χλμ. Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, Κόρινθος, Ελλάδα 20100
Περιγραφή:

Η Sensor Security ιδρύθηκε το 1996 και είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της παροχής ολοκληρωμένων συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας, με άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για όλη την επικράτεια. Η έδρα μας είναι στην Κόρινθο και εξυπηρετούμε, εκτός του νομού Κορινθίας, και ολόκληρη την Ελλάδα

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας πλήρως, κάθε ανάγκη των πελατών μας στο συγκεκριμένο τομέα. Αναλυτικά, στην εταιρεία μας λειτουργεί κέντρο επιχειρήσεων σε  24ωρη βάση, επανδρωμένο με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και εξοπλισμένο με τα τελειότερα ηλεκτρονικά και τεχνικά μέσα προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας απόλυτη ασφάλεια.

Τέλος, η Sensor στοχεύει στην επαγγελματική σχεδίαση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας, εστιάζοντας στη διασφάλιση της ποιότητας της μελέτης, της εγκατάστασης και της μετέπειτα τεχνικής υποστήριξης.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας

Διαθέτουμε 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας για την άμεση και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

Υπηρεσίες φυλάξεων

Η Sensor Security διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας με το οποίο στελεχώνει το τμήμα φυλάξεων και επανδρώνει τα  περιπολικά οχήματα, που αναλαμβάνουν φυλάξεις περιπολίας και  επεμβαίνουν άμεσα σε περίπτωση συναγερμού. Επίσης αναλαμβάνει στατικές φυλάξεις εργοστασίων, επιχειρήσεων εκδηλώσεων κλπ.

Τεχνικές υπηρεσίες

Η διασφάλιση της ποιότητας της μελέτης, της εγκατάστασης και της μετέπειτα τεχνικής υποστήριξης είναι τομείς εξαιρετικά σημαντικοί για τη Sensor Security. Η επαγγελματική σχεδίαση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας καθιστά τη Sensor Security ως μία από τις αξιολογότερες εταιρείες του χώρου.

Contact Information
Τηλέφωνο: 27410 80441
Website:
Σελίδα Facebook: