Melissinos Security

Διεύθυνση:
Ελευθερίου Βενιζέλου 25, Τρίπολη, Αρκαδίας, Ελλάδα 22100
Περιγραφή:

Η Melissinos Security με έδρα την Τρίπολη είναι μια σύγχρονη εταιρεία security με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ασφαλείας. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001ISO 14001OHSAS 18001 και ISO 27001 για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, για τις οποίες είναι πιστοποιημένη από την LL-C Certification με βάση τα πρότυπα ISO 9001ISO 14001OHSAS 18001 και ISO 27001.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξιδεικευμένο προσωπικό είμαστε σε θέση να παρέχουμε:

Κέντρο λήψης σημάτων.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων επεξεργάζεται τα ψηφιακά σήματα σε εξελιγμένο σύστημα μηχανογράφησης ώστε να παρέχει προστασία και άριστη υποστήριξη.

Στατική Φύλαξη.

Το εκπαιδευμένο ένστολο προσωπικό φύλαξης καταγράφει τις εισερχόμενες/εξερχόμενες κινήσεις και ενημερώνει για τυχόν επικίνδυνα συμβάντα.

Άμεση Επέμβαση.

Επεμβαίνουμε άμεσα και πραγματοποιείται  επιτόπιος έλεγχος μετά από σήμα συναγερμού. Ειδοποιούνται άμεσα τα Σώματα Ασφαλείας ή Εκτάκτου Ανάγκης αν είναι απαραίτητο.

Περιπολίες - Patrol.

Πραγματοποιούνται περιπολίες από τα επανδρωμένα οχήματά μας σε άτακτα χρονικά διαστήματα. Ο έλεγχος πιστοποιείται μέσω ειδικής κάρτας στον χώρο.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις.

Εγγυόμαστε την ασφάλεια οποιασδήποτε αθλητικής ή καλλιτεχνικής διοργάνωσης καθώς και λοιπών κοινωνικών εκδηλώσεων.

Ασφάλεια VIP.

Διακριτική συνοδεία, με εμφανή ή οχι παρουσία του προσωπικού μας, για την ομαλή οργάνωση, διεξαγωγή ή μετάβαση σε εκδηλώσεις.

Συστήματα Ασφαλείας.

Εγκαθιστούμε το δικό σας εξελιγμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Εισόδου-Εξόδου (ACS) ή Κλειστό Κύκλωμα Καμερών (CCTV).

 

Contact Information
Τηλέφωνο: 2710 234448