Προβάλετε την επιχείρηση σας σε ένα εξειδικευμένο κοινό χιλιάδων επαγγελματιών του τομέα της ασφάλειας αλλά και ευρύτερα ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά  την ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού SECURITY MANAGER: www.securitymanager.gr που αποτελεί το σημείο αναφοράς και στο διαδίκτυο για τα θέματα ασφάλειας.
Με ένα πάρα πολύ πλούσιο περιεχόμενο από άρθρα, αναλύσεις, νέα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρουσιάσεις προϊόντων και λύσεων το www.securitymanager.gr είναι η πληρέστερη ηλεκτρονική πηγή ενημέρωσης και επιμόρφωσης  των ανθρώπων του τομέα της ασφάλειας στην Ελλάδα.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα και η αναγνώριση που διακρίνει το  SECURITY MANAGER.gr  στην εξειδικευμένη κοινότητα των επαγγελματιών της ασφάλειας  προσφέρει αποτελεσματική προβολή των εταιριών παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας σε ένα απόλυτα  στοχευμένο κοινό.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για τα προγράμματα προβολής και τις παροχές προς τους διαφημιζόμενες επιχειρήσεις του Security Manager

Security Manager
Smart Press
τηλ: 210-5225479

 Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 5225479

    Όνοματεπώνυμο *

    Εταιρεία *

    Τηλέφωνο *

    Το email σας *

    Το μήνυμά σας*