KOLOSSOS SECURITY

Διεύθυνση:
Λεωφ.Κηφισίας 189, Μαρούσι, Αττικής, Ελλάδα 15124
Περιγραφή:
Η Kolossos Security είναι μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες security και παροχής υπηρεσιών φύλαξης και ασφαλείας στην Ελλάδα
Η πολύχρονη εμπειρία μας, η σφαιρική γνώση του κλάδου security, η εξειδίκευσή μας στα συστήματα ασφάλειας και οι ολοένα εξελισσόμενες πρακτικές που ακολουθούμε συμβάλλουν στην ταχύτατη ανάπτυξή μας.

Στην Kolossos Security επενδύουμε συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό μας, το οποίο επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια και στη συνέχεια φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε άρτια με βάση τις τελευταίες εξελίξεις.

Επιπρόσθετα, ενημερωνόμαστε τακτικά για ότι νέο και καινοτόμο σχεδιάζεται και κυκλοφορεί ώστε να προάγει την ασφάλεια. Παρακολουθούμε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και διαθέτουμε υψηλής ακρίβειας εξοπλισμό.

Η Kolossos Security έχει στηρίξει τη δράση και τη δομή της με βάση τα διεθνή πρότυπα. Οι εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι στεγάζουν το όραμά της και είναι σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στους σκοπούς της.

Είναι επίσης εφοδιασμένες με υπερσύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού και την άμεση επέμβασή του.

Contact Information
Τηλέφωνο: 210 8066500,210 2713395,210 5244746