1ο Σεμινάριο
7 Δεκεμβρίου –   Αθήνα Divani Caravel
 Ασύρματα Συστήματα Συναγερμού  Η εποχή της καταξίωσης

Το Security Manager, το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα που ανέδειξε την αξία της τεχνολογίας στο τομέα της ασφάλειας και συνεχίζει να αποτελεί το σημείο αναφοράς της ενημέρωσης των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο τομέα της εγκατάστασης και υλοποίησης έργων ασφάλειας και ο  Σ.Α.Ε.E.Σ.Α.Ε. (Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος) που αποτελεί τον θεσμικό φορέα εκπροσώπησης των επιχειρήσεων στο τομέα της εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας   ξεκινούν τη διοργάνωση θεματικών τεχνολογικών σεμιναρίων υπό τον τίτλο:
3Si – Seminars for Security Systems installers & integrators

Το πρώτο σεμινάριο θα διοργανωθεί στις 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και θα έχει θέμα Ασύρματα Συστήματα Συναγερμού – Η ώρα της Καταξίωσης

Στο σεμινάριο, οι εισηγητές (στελέχη της αγοράς και εκπρόσωποι κατασκευαστικών οίκων συστημάτων συναγερμού) θα δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα όπως:

  • Ποιες τεχνολογικές εξελίξεις συνέβαλαν στην ευρεία αποδοχή των ασύρματων συναγερμών;
  • Ποιοι παράγοντες επηρέασαν ώστε να αρθούν οι όποιες επιφυλάξεις του παρελθόντος ;
  • Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής τους;
  • Πως η αξιοποίηση τους μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία στη δουλειά του εγκαταστάτη
  • Πως ξεχωρίζουν τα επαγγελματικά συστήματα από τα προϊόντα DiY των πολυκαταστημάτων

…και εντέλει

  • Ποιο σύστημα ασύρματου συναγερμού ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των πελατών

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ  όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο τομέα των εγκαταστάσεων συστημάτων και υλοποίησης έργων ασφάλειας, στελέχη τεχνικών εταιριών, ακόμα και υπεύθυνοι ασφάλειας επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το σεμινάριο με ώρα έναρξης στις 10 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Σ.Α.Ε.E.Σ.Α.Ε. που έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα (7 Δεκεμβρίου) στον ίδιο χώρο στις 14.00.

Οι θέσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι περιορισμένες για αυτό και όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, θα πρέπει επικοινωνήσουν  στο 2105225479 ή στο email support@securitymanager.gr για να κρατήσουν τη θέση τους ή να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα εγγραφής.


Τα στοιχεία «ΟΝΟΜΑ», «ΕΠΩΝΥΜΟ» και «ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είναι απαραίτητα για την εκτύπωση των badges και των βεβαιώσεων συμμετοχής

*η εισαγωγή γίνεται αυτόματα στα κεφαλαία
*στο πεδίο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ» εισάγετε μέχρι 20 χαρακτήρες