Αρχική | Διαφήμιση
  Για να διαφημιστείτε στο περιοδικό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ  
  Προβάλλετε ΤΩΡΑ τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας σε ένα εξειδικευμένο κοινό 9.000 διευθυντικών στελεχών και υπευθύνων ασφαλείας από μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών κατηγοριών (τράπεζες, βιομηχανίες, πολυκαταστήματα, ναυτιλιακές εταιρίες, αποθήκες, δημόσιους οργανισμούς, ΜΜΕ κ.α.) μέσα από τις ειδικές σελίδες του περιοδικού SECURITY MANAGER και την ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.securitymanager.gr
  Περιοδικό

  Το SECURITY MANAGER αποτελεί το πρώτο εξειδικευμένο περιοδικό στην Ελλάδα, με θεματολογία που κινείται αποκλειστικά γύρω από το χώρο της ασφάλειας. Πρόκειται για μια διμηνιαία έκδοση της εταιρίας Press Line, που διανέμεται απευθείας σε περισσότερους από 9.000 αποδέκτες, μέσω direct mail και συνδρομών.

  Στους αποδέκτες αυτούς περιλαμβάνονται διευθυντές, διευθυντικά στελέχη και υπεύθυνοι ασφαλείας δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και ιδιοκτήτες, σύμβουλοι και εργαζόμενοι στον τομέα ασφαλείας των πάσης φύσεως ιδιωτικών επιχειρήσεων.
  Επιπλέον απευθύνεται σε κατασκευαστές, αντιπροσώπους, μεταπωλητές και εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας που έχουν την ευκαιρία μέσα από τα σελίδες του περιοδικού να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα της αγοράς και όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

  Η ύλη του περιοδικού καλύπτει όλους τους τομείς της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων CCTV, αντιδιαρρηκτικών συστημάτων, ελέγχου πρόσβασης, περιμετρικών συστημάτων ασφαλείας, φυσικής ασφάλειας, πυρασφάλειας, homeland security κ.α.


  Διαστάσεις διαφημιστικών καταχωρήσεων